Вечерта на Свети Валентин. Гледа ви се нещо романтично, познато,

...
 Вечерта на Свети Валентин. Гледа ви се нещо романтично, познато,
Коментари Харесай

Петте най-романтични филми

 

Вечерта на Свети Валентин. Гледа ви се нещо сантиментално, познато, вълнуващо.  Superjob направи ранглиста на петте най-предпочитани филми за празника.

Хубава жена

Имате потребност от романтика и вярвате в чудеса. Вашият филм е „ Хубава оена “. Вечният филм за момичето, което от улицата се придвижи освен в пентхауза на Холивуд, само че и в сърцето на мъжа, който смяташе, че се е затворил за любовта. Джулия Робърт и Ричард Гиър имат доста положителни филми дружно, само че функциите им в „ Хубава жена “ са изумителни. Ако ви е втръснал, само че ги харесвате имате и различен избор – „ Булката дезертьор “.

Наистина обич

Свети Валентин е, само че същинското коледно възприятие към този момент ви липсва. Вашият филм е „ Наистина обич “. Той е измежду дребното коледни филми, които можете да гледате всеки пък, когато имате потребност от малко парченце обич. Никога няма да ви омръзне. Филмът за хората, които срещат любовта без значение от възрастта си, общественото си състояние, претърпяват болката, изменничество и не престават напред.

Когато Хари срещна Сали

Искате нещо по-леко и разтоварващо. Изберете филм с Мег Райън. Няма да сбъркате с " Безсъници в Сиатъл " или с   " Имате поща ". И въпреки всичко " Когато Хари срещна Сали " държи шампионата. Историята е толкоз близка до хората, а действието се развива по този начин естествено, че евентуално мнозина са се припознали в този филм. Темата за другарството и любовта вълнува мнозина и всеки в даден миг от живота си се е питал дали да поеме риска да се влюби в другар. И дали най-после няма да изгуби и двете неща - любовта и другарството. Този любовна история ще я помним вечно

Титаник

Омръзнаха ги блудкавите сълзливи история, желаете драматизъм. Скочете в най-дълбокото дълбокото и изберете „ Титаник “. Любовната история няма потребност от показване, преплетена е с една от най-големите нещастия от началото на предишния век. Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет пресъздават толкоз същински любовта на героите си, че надали някой ще издържи до финала без да се просълзи. Или най-малкото, да не си налее чаша вино. Няма по какъв начин без него през днешния ден. Все отново, Трифон Зарезан е.

Казабланка

Решили сте да заложите на класиката, няма неприятно. „ Отнесени от вихъра “ може да ви е прекомерно прочувствен, „ Джейн еър “ може да ви е втръснал. Може би е време за мистър Дарси или.... „ Казабланка “. Даже и да не сте почитатели на " остарялото " кино, няма по какъв начин да не сте чували за този филм. Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман вършат едни от най-култовите си функции и неслучайно остават в историята с тази лента. Историята наблюдава до каква степен любовта по време на война може да издържи. Кое е по-важното, когато всичко към теб се разпада и ще устоят ли възприятията на времето и тестванията. още веднъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР